Snaha o minimální sociální kontakt v uplynulých dvou letech nastartovala boom on-line obchodu v nebývalé míře. S nadsázkou by se dalo říct, že kdo nemá e-shop, neprodává či alespoň nenakupuje virtuálně jako by nebyl.

Společnost PPL, posledních pět let Nejdůvěryhodnější značkou roku v  oblasti balíkové přepravy, reaguje na trend doručování do výdejních míst a pro eshopy přišla se službou Parcel Smart. Ta umožňuje posílat příjemcům zásilky do 34 000 výdejních míst po Česku i do zahraničí.

Obliba stoupá

„Doručení do výdejních míst si příjemci oblíbili hlavně díky tomu, že si mohou zásilku vyzvednout kdykoli a kdekoli se jim hodí – třeba po cestě do práce nebo na nákup,“ vysvětluje rostoucí popularitu této varianty doručení Milan Loidl, business development & marketing director společnosti PPL.

„Příjemci oceňují i rychlost doručení a kvalitní komunikaci. Během celé přepravy totiž dostávají informace o jejím průběhu,“ dodává.

Vyslyšet přání zákazníků

„Od našich klientů z řad provozovatelů e-shopů dostáváme stále častěji informace o tom, že jejich zákazníci jsou spokojeni s rychlostí, kvalitou a komunikací při doručování PPL, ale ocenili by i možnost dopravy přímo do výdejního místa poblíž jejich domova nebo pracoviště,“ říká Loidl.

„Proto chtějí e-shopy tuto variantu implementovat do svých řešení a my jim s radostí vycházíme vstříc. Službu navíc na základě zpětné vazby pořád optimalizujeme a také neustále rozšiřujeme síť výdejních míst.“

Svět se změnil, logistika nesmí zůstat pozadu

Služba Parcel Smart od PPL umožňuje výběr ze široké sítě výdejních míst po celé ČR i v Evropě. Vedle Parcelshopů, kde si příjemce vyzvedne balíček od obsluhy, přibývá také Parcelboxů, kde je vyzvednutí zásilky velmi snadné, intuitivní, bez čekání a front. Stačí zadání PINu, který příjemce obdržel nejen v  e-mailu, ale i prostřednictvím sms.

Proč se e-shopu vyplatí služba PPL Parcel Smart?

  • Výhodnější cena – už od 54 Kč,
  • Posíláte přímo do výdejních míst – Parcelshopů a Parcelboxů,
  • Pokrytí v České republice, Polsku, Německu a na Slovensku,
  • Široká síť 34 000 výdejních míst,
  • PPL zajistí svoz vašich zásilek,
  • Poskytnete ještě lepší servis a zjednodušíte život svým zákazníkům.

Více o PPL Parcel Smart