Velmi hektická doba si žádá flexibilitu, připravenost a být v obraze za každých okolností. Chytré hodinky jsou proto nezbytným doplňkem pro všechny, kteří intenzivně pracují i žijí, ale zároveň dbají na své zdraví a životní styl.

Hodinky Amazfit GTR 3 Pro jsou stvořeny pro to, aby vás posílily. Na první pohled zaujmou elegantním kulatým tělem z lehkého hliníku s klasickou navigační korunkou a bezrámečkovým displejem. Perfektně tedy doplní i klasický manažerský outfit, oblek, nebo dokonce smoking. Nepřekvapíte s nimi ale nikoho ani ve fitness nebo sportovním prostředí. Vzhled hodinek je designovaný tak, aby se hodily pro každou příležitost.

Ciferník podle vlastního vkusu

Pokud jste opravdový fajnšmekři a na vzhledu si dáváte velmi záležet, asi pro vás bude důležitý i displej hodinek, který můžete variabilně měnit podle nálady nebo aktuálního oblečení. Na výběr máte z více než 150 ciferníků, a pokud si nevyberete, můžete si vytvořit vlastní, který bude odrážet vaši osobnost nebo aktuální náladu.

Čtyři metriky zdraví na jedno kliknutí

Záleží vám na vašem zdraví? Předpokládáme, že ano. Chytré hodinky Amazfit GTR 3 Pro sledují metriky zdraví jako srdeční tep, okysličení krve, úroveň stresu nebo dýchání. Všechny tyto metriky a údaje navíc zobrazíte jediným kliknutím. Nemusíte tedy zdlouhavě hledat, kde se co nachází. Samozřejmostí je též monitoring vašeho spánku, délky a kvality hlubokého spánku, případného probuzení během noci a podobně. Pro ženy zase bude zajímavá funkce sledování menstruačního cyklu a upozornění na blížící se menstruaci.

Měsíc bez nutnosti nabíjení

Taky se vám stává, že se vám hodinky vybijí právě v tu nejméně vhodnou dobu? S hodinkami Amazfit GTR 3 Pro se toho bát nemusíte. Při běžném používání vydrží baterie až dvanáct dní, když je budete používat opravdu naplno, tak zhruba šest dní, ale při zapnuté úspoře vydrží třeba i měsíc.