Podle tradice byste ho na velikonoční tabuli měli mít na Bílou sobotu. Jestli patříte mezi vybavenější domácnosti a máte droždí, které se v době koronaviru stalo pomalu vzácnějším než zlato, můžete si ho sami upéct. Skvělé recepty najdete u Kichenette a pana Cuketky. Jestli jste už před časem upgradovali svou kuchyň o kvásek, můžete si střihnout ten od Maškrtnice.
Pak je tu další možnost. Mazanec, a dokonce i velikonočního beránka si můžete vyzvednout nebo nechat poslat od českých podniků a pekáren a tím je podpořit v době koronakrize.
Tady jsou podniky, odkud budeme objednávat my. Tip? Jeden vám stačit nebude.
Café Savoy
https://www.instagram.com/p/B-by7iMCuUa/
No Stress Bakery
https://www.instagram.com/p/B-rWc3aHOkR/
Cukrárna Myšák
https://www.instagram.com/p/B-jNpjPHt8Y/
Alf & Bet
https://www.instagram.com/p/B-udWJXHce1/
Antonínovo pekařství
https://www.instagram.com/p/B-mJEwJH2i5/
William Thomas Bakery
https://www.instagram.com/p/B-hXRnXIno4/
Tolik výběr za nás. Odkud budete objednávat vy?