Gastro
Fermentace, zero waste, rostlinné alternativy, maso stejně vzácné jako dobré šampaňské. Jak se promítají do fine diningu a dostávají na talíř i toho nejnáročnějšího gurmána?
Udržitelnost
Řeší to všichni, ale jak to dělat sexy? Jak to uchopit, aby se udržitelnost skutečně propsala do ekosystému firmy a inspirovala další? Je to nálepka, nebo to může skutečně fungovat?
Architektura
Neustále se zvyšující nároky na udržitelnost, rostoucí populace, rychle se měnící estetika. Do toho – v kontextu českém – pochopitelně nemožnost udělat věci rychle.
Logistika
Nenápadný obor bezprecedentní škálou a tím, jak moc ovlivňuje životy lidí, ekonomiku i životní prostředí. Co je zelená logistika a má smysl? Jak logistiku ovlivňuje AI? Kdy bude poslední míle otázkou minut?
Energetika
Protože to ovlivňuje svět ještě více než logistika. Tlak na udržitelnost žene dopředu inovace na poli obnovitelných zdrojů. Je to ale budoucnost? A máme na ni?
Móda
Co je dnes luxus v šatníku a jak vypadá opravdová aspirace? Má návrhář v Česku šanci uspět pod svou značku, nebo musí odejít do zahraničí a stát se součástí velkého módního domu? Jak designéry ovlivňují témata jako gender a udržitelnost?
Gastro
Fermentace, zero waste, rostlinné alternativy, maso stejně vzácné jako dobré šampaňské. Jak se promítají do fine diningu a dostávají na talíř i toho nejnáročnějšího gurmána?
Udržitelnost
Řeší to všichni, ale jak to dělat sexy? Jak to uchopit, aby se udržitelnost skutečně propsala do ekosystému firmy a inspirovala další? Je to nálepka, nebo to může skutečně fungovat?
Architektura
Neustále se zvyšující nároky na udržitelnost, rostoucí populace, rychle se měnící estetika. Do toho – v kontextu českém – pochopitelně nemožnost udělat věci rychle.
Logistika
Nenápadný obor bezprecedentní škálou a tím, jak moc ovlivňuje životy lidí, ekonomiku i životní prostředí. Co je zelená logistika a má smysl? Jak logistiku ovlivňuje AI? Kdy bude poslední míle otázkou minut?