Přirozené prostředí Evy Che je kuchyň, ale může to být klidně ta vaše. Sedmadvacetiletá Češka s čínskými kořeny, která si nejlépe rozumí s čínským nožem, jako private chef kočuje po bytech, rezidencích i podnicích mezi Prahou a Berlínem a s sebou přináší svůj extravagantní styl vaření, prezentace, stolování a v neposlední řadě i oblékání.
Pracovala pro Moncler, pro Gucci, od malička milovala estetiku a hlavně milovala vaření… Výsledkem je jedinečný kulinářský koncept CheHub, o němž si více můžete v únorovém vydání magazínu Forbes.
Dotazník Evy Che
Co děláte?
Vařím.
—
Jaké jsou vaše tři nejposlouchanější songy na Spotify za rok 2023?
1) Magic (feat. Kristine) – FM Attack, 2) Keep Up With You (Lifelike Remix) – Teenage Bad Girl, 3) Menergy (feat. Sylvester) – Patrick Cowley.
—
Kterou knihu jste naposledy četla? A líbila se vám?
Stolničení od Gustava Salače.
—
Se kterou aplikací trávíte nejvíc času?
Instagram.
—
Kdo vám v životě dal nejlepší radu a jak zněla?
Můj kamarád Lukáš Loskot mi v šestnácti řekl: „Dělej, co srdce ráčí.“
—
Kdo je váš největší vzor a proč?
Madonna – protože byla úspěšná ještě za doby bez sociálních sítí, sexy tělem i duchem zároveň, je to žena, kterou bych chtěla být.
—
Jaký je váš nejúčinnější lifehack?
Vychlazená plechovka na navlhčenou pleť mi vždy nahradí gua shu.
—
Kdybyste se mohla setkat s kýmkoli (žijícím či nežijícím), kdo by to byl a proč?
Neil Armstrong, zeptala bych se ho, jaké to bylo na Měsíci.
—
Čím jste chtěla být jako malá?
Hudebnicí, chodila jsem v šesti letech na lekce houslí.
—
Bojovala byste raději s jednou kachnou o velikosti koně, nebo se sto koňmi o velikosti kachny? A proč?
S jednou kachnou o velikosti koně, protože bych si na ni sedla.