Ingredience
- 150 g hovězího masa
- chimichurri omáčka s papričkami Habanero (alespoň pálivost 9)
- sýr gouda
- kroužky červené cibule naložené v octovém nálevu
- rukola
- majonéza
- nahrubo nakrájené papričky Habanero, kterými se posype plátek masa
Postup přípravy
1. Maso a bulku opečte na grilu, na maso přidejte sýr, který nechte roztopit.
2. Zkompletujte burger: obě poloviny bulky potřete majonézou, na spodní půlku bulky navrstvěte rukolu, hovězí se sýrem, nakládanou cibuli a vrchní díl bulky.
Nakládaná červená cibule
- 3 kg červené cibule
- 1,5 l růžového vinného octa
- 1 kg cukru
- 6 lžic česnekové pasty
Postup přípravy
1. Oloupanou cibuli v robotu nakrájejte na plátky.
2. Svařte ocet s cukrem a česnekem.
3. Vložte do nálevu cibuli, krátce povařte.
4. Rychle přelijte do skleněné nádoby, aby se předešlo reakci kovu a octa. Poté nechte vychladnout.
Chimichurri majonéza
- 20 papriček Habanero
- 400 g hladkolisté petržele
- 200 ml olivového oleje
- 200 ml červeného vinného octa
- 15 stroužků česneku
- sůl, pepř
- 1 lžíce majonézy
Postup přípravy
Všechny ingredience smíchejte dohromady.