První povinnou zastávkou je místo, kde se najíte jako ve vietnamské rodině. V restauraci Lotus / Hồ Sen se podává tradiční oběd, tedy rýže se smaženou rybou, karamelizovaným bůčkem, smaženou zeleninou a teplou polévkou, která se podle vietnamských způsobů jí jako poslední.
Všechny chody se obvykle sdílejí a cenově se pohybují kolem dvou set korun za osobu i s nápojem.
Pokud byste si radši objednali samostatnou porci, v nabídce najdete, mimo jiné, i oblíbené bún bò nam bộ, tedy rýžové nudle s hovězím masem a salátem, za 170 korun. Menu si přečtete v češtině i v angličtině.
Cơm bình dân – lidová jídla, která jsou dostupná všem a kde základ tvoří rýže a přílohy typické pro vietnamskou kuchyni; rýže, bůček, smažená ryba (kapr), polévka, zelenina, pražené arašídy, cena kolem 200 korun za osobu i s nápojem.