Lukáš Skála patří mezi špičku českého cukrářství, vede a spoluvlastní továrnu na zákusky Cukrář Skála ve Šporkově paláci a připravuje se na rozšíření cukrárny Skála v Dlouhé. Momentálně se chystá se skupinou Together, pod kterou Cukrář Skála patří, otevřít moderní lahůdky.
„Zatím jsem ale pořád víc cukrář než obchodník, cukrařinu mě baví doopravdy dělat a přicházet s novými nápady. Taky proto, abych ukázal, co všechno jde, a naučil to mladé cukráře,“ říká Skála, který získal řadu mezinárodních ocenění. Denně prodá až 600 zákusků.
Jaká je denní rutina vyhlášeného cukráře, co je pro něj důležité při hledání nových spolupracovníků a co jsou nejdůležitější atributy k vedení pracovního kolektivu? Poslechněte si celý podcast.
Poslechněte si také: ShipMonk ztrojnásobil obrat i počet lidí. Šedivím, ale baví mě to, říká Bednář