Nové číslo magazínu Forbes vychází 3. července. Přečtěte si editorial šéfredaktora Zdravka Krstanova.

Summer time and the living is easy. To jsem si říkal, když jsem včera seděl na místě, které se (opakovaně) nebojím nazvat nejlepší restaurací v Československu. Svatá trojice ve složení Patrik Tkáč jakožto investor, Daniel Tillinger jakožto šéfkuchař a Peter Lunter jakožto someliér dokázala na jednom devínském svahu na okraji Bratislavy vytvořit naprosto nevídanou oázu zvanou Eck.

Tady byste rozjedli a rozpili i zarytého abstinenta na Ozempicu. „Sklenička Krugu na uvítanou může být?“ Ale prosím, beze všeho. Ostatně bylo i hůř. Někde mezi Ibéricem, halibutem, dávno po jamónu, ale brzy před místními nezapomenutelnými sýry, před znamenitým barbarescem a neuvěřitelným vínem z vinařství pár metrů nad námi (zvaném 7 řádků, chcete-li 7 riadkov, chcete-li 7 rows)…

Forbes Digital Premium