V jednoduchosti je krása, řekl někdo moudrý. A mohl to být klidně řezník. Vybrali jsme pro vás dva mimořádné steaky ze dvou mimořádných řeznictví, které si dokážete připravit, i když jsou vaše kuchařské schopnosti vskutku nemimořádné.
Rib eye z řeznictví The Real Meat Society
Přátelé, přivítejte slavný rib eye steak z jalovice! Pochází z malebných sázavských kopečků, respektive z tamních šťastných krav, které se živí pouze trávou. Vše samozřejmě v režimu bio.
Forbes Digital Premium
7. 8. 20214 min
Zdravko Krstanov
šéfredaktor Forbes.cz
Zajímá ho, jak přemýšlejí ti, kteří se dostanou od nuly k jedničce. Sleduje startupovou scénu, akciové trhy a nejbohatší Čechy. Je autorem podcastu Funny Money a rozhovorů se špičkami českého byznysu, jako jsou třeba Daniel Křetínský, Marek Dospiva či Michal Strnad. Online verzi českého Forbes vede od roku 2022.