Vánoční večírek je pro mnohé zaměstnance očekávanou událostí konce roku a pro majitele a event manažery firem často pořádnou výzvou. Najít prostor, sestavit program a především zajistit catering. Jiný, než jaký byl minulý rok a lepší a originálnější než řízečky s okurkou a chlebem. Nezapomenutelný.

,,Setkávám se s různými klienty. Těmi, kteří buď budget opravdu nemají nebo za podobné eventy nechtějí utrácet. A pak s takovými, kteří svým zaměstnancům chtějí dopřát originální, bohatou, nezapomenutelnou oslavu konce pracovního roku. A svým způsobem se pracovníkům a kolegům odvděčit za celoroční nasazení. A to je pro nás radost i výzva,“ říká šéf In Cateringu Luděk Vocílka, který se svým týmem na organizování vánočních večírku pracuje už teď.

,,Vždy říkám našim klientům, že výběr vhodného caterera je důležitým krokem k úspěšnosti celého večírku. Ať už máte sebelepší nápad na doprovodný program, zajistíte skvělou kapelu, nebo se jen sejdete se svými spolupracovníky v komornějším pojetí, vždy je důležité, aby se dobře najedli. Pokud catering zařadíte jako poslední bod na seznam, může to být začátek špatného konce oslavy vašeho pracovního roku.“

A jak by tedy takový pestrý catering mohl vypadat?

,,Na našich akcích rádi stavíme tzv. koutky, díky kterým si každý host přijde na své. Koutky lze rozdělit např. podle země původu, odkud dané pokrmy pochází, podle druhu servírovaných pokrmů, nebo podle způsobu servírování.“

Food market – přeneste se do atmosféry středomořských trhů, kde si můžete vychutnat čerstvé ryby či mořské plody, které budou připravovány přímo před vámi.Amerika – vychutnejte si pravý americký burger a hot dog.
Candy bar – lákavý bar plný sladkostí a cukrovinek.
Ice pan – rolovaná zmrzlina připravovaná před vašimi zraky.
Berkel´n´roll – v hlavní roli historický nářezový stroj, ze kterého si můžete vychutnat
výbornou šunku a rolky z čerstvé zeleniny.
Dessert on the table – umělecké dílo plné chutí a vůní naservírované přímo na vašem stole.

Nenechte se překvapit a ochutnejte předem

,,To je jen střípek toho, co by se mohlo objevit i na vašem vánočním večírku. Pro tyto příležitosti každoročně připravujeme i speciální vánoční menu a samozřejmě máte možnost vybírat z velkého množství konceptů. Kromě přípravy samotných pokrmů je samozřejmostí i zajištění vhodného prostoru, veškerého vybavení, techniky, personálu, doprovodného programu i výzdoby,“ vysvětluje Vocílka.

Pokud se chystáte začít plánovat vánoční večírek až teď, je to takzvaně. ,,za pět dvanáct“. ,,V In Catering jsme vám ale připraveni pomoct. Osobně se s vámi setkáme u dobré kávy, projdeme si všechny vaše představy, poradíme na co se zaměřit, bleskově připravíme rozpočet a nachystáme ochutnávku, ať na místě nejste až moc mile překvapeni, co budeme podávat,“ dodává s úsměvem Luděk Vocílka.