Jeho otevřený až prostořeký styl se vám líbit může i nemusí, faktem však je, že málokdo toho pro kvalitu české gastronomické scény udělal tolik jako Zdeněk Pohlreich. A svou slávu dokázal nejznámější český šéfkuchař, který dlouhá léta vychovával české restauratéry přímo u nich „na place“ skrze svou gastronomickou reality show Ano, šéfe!, přetavit v úspěšný byznys – respektive několik byznysů.
V současnosti je šestašedesátiletý podnikatel spolumajitelem a šéfkuchařem pražských podniků Divinis, Café Imperial, Next Door by Imperial. Letos v březnu se znovu objevil na televizní obrazovce v novém pořadu Pohlreichův souboj restaurací.
Kromě restauratérství se však věnuje i knižnímu byznysu, ve svém nakladatelství už vydal několik svých kuchařek a zároveň publikuje i kuchařky jiných autorů. A všechny knihy navíc můžete spolu s dalšími produkty do kuchyně koupit v jeho vlastním eshopu.