Drazí čtenáři a čtenářky, příznivci Forbesu a přátelé, vítejte na novém webu!

Vlivem čisté náhody se loučíme starým webem ve chvíli, kdy se svět loučí s velkou panovnicí, která své zemi vládla dlouhých sedmdesát let. Pro nás tak končí éry hned dvě.

Nový Forbes.cz lépe odráží množství obsahu, který vytváříme. Je přehlednější a čistší, ale největší změny se odehrály na pozadí, kde nám kompletně nový kód usnadní fungování na všech frontách. Implementovali jsme umělou inteligenci na doporučování dalšího obsahu a po vzoru našich amerických kolegů a kolegyň s ní budeme pracovat i v rámci editorských nástrojů pro redakci.

Samozřejmě nejsme technologická společnost a pořád budeme stát na obsahu, protože je podle nás vším. Nelze však ignorovat, jak se konzumuje a konzumovat bude. K tomu nám nový kód budiž skvělým odrazovým můstkem.

Na podzim chystáme řadu novinek, představíme nové a fantastické online projekty, nové výhody pro předplatitele, ale i tradiční vlajkové projekty, jako je říjnový žebříček nejbohatších Čechů. Podzim je pro nás vrcholem sezony a jedině bůh ví, jak jsem rád, že ho prožijeme bez technologické zátěže.

TL;DR? Frontend se změnil, ale hlavní změnou je backend.

Za celou redakci vám srdečně děkuji za přízeň. Měsíčně vás k nám chodí přes milion, což je velký závazek a zároveň velká radost.

Zdravko Krstanov, šéfredaktor Forbes.cz

P.S.: Samozřejmě spoustu věcí stále ladíme. Pokud naleznete chybu, nebo máte podnět či nápad, co by se dalo zlepšit, za vaši zpětnou vazbu budeme rádi.

Optimálně ji adresujte na redakce@forbes.cz nebo mně – zdravko.krstanov@forbes.cz.