Hledáte nezapomenutelný prostor pro váš event? Dům na náměstí Franze Kafky, jen pár kroků od Staroměstského náměstí, kombinuje prvotřídní gastronomii, skvělé koktejly a originální interiér, který se perfektně hodí pro firemní večírky, workshopy nebo soukromé oslavy. Vítejte v Point Dining baru.

„Vše jsme postavili na kombinaci skvělého jídla, výborných koktejlů a jedinečném prostoru, který má díky své historii a moderní designové vrstvě unikátní genius loci,“ vysvětluje spolumajitel Matyáš Merta. Bar a kavárna v jednom nabízí možnost pronájmu celého podniku s minimalistickým interiérem až pro 300 hostů.

Pokud plánujete menší akci, můžete využít třeba útulný salonek v zimní zahradě, ideální pro narozeniny nebo teambuildingy. Pro ty, kteří touží po něčem extra, je tu podzemní galerie, která nabízí skvělou atmosféru pro firemní večírky nebo vernisáže – s kapacitou až sto lidí.

Každý kout byl vytvořen s důrazem na detail a autentickou atmosféru, aby se z každé návštěvy stal neopakovatelný zážitek. Moderní design je navíc skvělý nejen pro focení nebo natáčení, ale i pro různé pop-up akce, umělecké výstavy či vernisáže. Vaše fantazie v Pointu nezná hranice, ať už máte jakýkoli nápad, tady se dá uskutečnit.

Audiovizuální proměna na přání

A to není vše – Point vám kromě prostoru zajistí i kompletní servis: od cateringu přes techniku až po skvělou hudbu a originální program na míru. „Naše specialita? Audiovizuální proměna podniku do jakékoli tematiky pomocí videomappingu, chytrého osvětlení a zapojování interaktivních technologických prvků, které vizuál a program vašeho eventu udělají opravdu jedinečným,“ dodává s úsměvem Merta.

Matyáš Merta, spolumajitel Point Dining baru.

„Jídlo a pití si můžete poskládat z našeho stálého menu anebo si vybrat z pečlivě připravených eventových balíčků. Potom stačí jen dorazit a bezstarostně si užít akci, o kterou se postaráme my.“