Simona Kijonková, její životní příběh a největší ženský byznysový úspěch v české historii vyprávěný způsobem, který jste ještě nikde nečetli. Provázeli jsme ji na její cestě kolem světa, kterou si nadělila v rámci sabatiklu po úspěšném exitu ze skupiny Packeta. Dubnový Forbes přinese i téměř padesát stran o největších českých advokátních kancelářích a jejich nejvlivnějších právnických esech. Kteří advokáti stáli za nejprestižnějšími […]
Mimořádné vydání magazínu Forbes Life letos bude vaším nejlepším společníkem nejen na pláži. Připravili jsme pro vás výběr nejlepších šéfkuchařů Česka a ve velkém rozhovoru jsme vyzpovídali jednoho z nich – osminásobného obhajitele michelinské hvězdy Oldřicha Sahajdáka. Vypravili jsme se do Itálie za Čechem Ondřejem Sturcem, na jehož gelato chodí i nároční Italové, a do Slovinska za Anou Roš, […]
Do léta je sice daleko, ale už teď si můžete pochutnat na mořských plodech a křupavém salátu. Kvalitní čerstvé krevety stačí naložit do exotické marinády a krátce opéct. A lehčím avokádovým dipem pak nahradit klasický majonézový dresink.
Do léta je sice daleko, ale už teď si můžete pochutnat na mořských plodech a křupavém salátu. Kvalitní čerstvé krevety stačí naložit do exotické marinády a krátce opéct. A lehčím avokádovým dipem pak nahradit klasický majonézový dresink. Salát s krevetami, avokádovým dipem a křepelčími vajíčky Na 2 porce krevet potřebujete: Na avokádový dresink: Na salát: Postup
Na tomto dezertu je nejtěžší vydržet ho nesníst, dokud neztuhne. Tradiční smetanu tentokrát v panna cottě nahraďte svěžím kokosovým mlékem, které se ke grepové šťávě a křupavým pistáciím na povrchu výborně hodí. Grepová panna cotta z kokosového mléka a citronové trávy Na 4 porce potřebujete: Na šlehačku: Na ozdobu: Postup Tip: Příště vyzkoušejte klasickou smetanovou panna cottu s šeříkem nebo […]
Candát je jedna z nejchutnějších sladkovodních ryb a jemná příloha z konfitovaného pórku ji dokonale doplní.
Tato slovenská velikonoční specialita se dělává se po čtyřicetidenním půstu, tedy právě dnes, a i když vzhledově připomíná sýr, hlavní surovinou je něco zcela jiného.
Nyní si můžete snadno ukládat články pro pozdější čtení, sledovat vybrané autory či témata nebo spravovat odběry newsletterů.
Život je bohatý – a nabídka Forbesu taky. Sledujte naše newslettery, díky nimž vám nic podstatného neunikne. A ještě budete o něco chytřejší.
Je ráno, míříte do práce a nevíte, kam dřív? Forbes Espresso je všechno, co potřebujete vědět, abyste svůj den začali chytře.
Každou středu vás provedeme světem haší, eliptických křivek, metaverz i memy psích plemen. Cryptoshot píše uznávaný expert na kryptoměny a blockchain.
Každý čtvrtek vám mixujeme Forbes Cocktail toho nejzajímavějšího z kultury a gastronomie – aby byl váš víkend bohatý. Cheers!
To nejlepší za uplynulý týden podle šéfredaktora Zdravka Krstanova.
Děkujeme za registraci a nastavení vašeho profilu. Můžete se pustit do čtení – teď, teď, prostě teď!