Zázraky se občas skutečně dějí, jako když kousek od návsi středočeské vesnice Vysoký Újezd najdete bez přehánění jeden z nejlepších fine diningů v zemi. Jeho šéfkuchař má jasně daná tři základní pravidla: „Abyste si takové jídlo sami neuvařili doma. Abyste si ho nedali nikde jinde v Česku. A abyste na něj dlouho vzpomínali.“
To všechno si Jan Knedla se svým Papiliem může odškrtnout. Třicátník s mimořádně působivým kulinářským CV, který se učil od samotného Joëla Robuchona, má v podniku kousek za Prahou navíc čím dál větší plány.
Pokud by Česko mohlo dostat první michelinskou hvězdu mimo metropoli, jen těžko se hledá vhodnější kandidát – o kvalitě surovin ostatně svědčí i cena, nejdražší desetichodové menu s nejvyšší úrovní vinného párování zde vyjde na 10 100 korun.