Že nemáte rádi kapra? Jen do chvíle, než přijdete sem. Vallmo znamená švédsky mák a Martin Makovička zdaleka neskončil pouze u hravého názvu, naopak – pokud hledáte nejlepší český podnik vysoké gastronomie v poměru cena/výkon, nevelká restaurace v pražském Podskalí představuje jednoho z favoritů na pomyslné zlato.
Martin umí kapří carpaccio, parádní zelňák jako kuchařskou aluzi na své rodné jižní Čechy nebo jehněčí krk, o kterém se vám budou zdát sny. A spoustu dalšího.
Jakkoli může být hlas lidu často ošidný, v tomto případě se Češi a turisté projevili jako znalci, když Vallmo loni na GoogleMaps vyhodnotili nejlepší pražskou restaurací. Tím spíš by měli zvýšit svůj zájem michelinští komisaři, Vallmo by si krátký seznam oceněných českých podniků rozhodně zasloužilo rozšířit.