Červnový Forbes přináší tradiční žebříček Nejvlivnější ženy Česka. Letos jich představíme rovnou 200 a je mezi nimi hned 25 nováčků. Herečka Tereza Ramba v titulním rozhovoru mluví o různých podobách úspěchu, své životní roli ve filmu Zápisník alkoholičky, ale také o nezvyklé roli ve vlastním rodinném byznysu ve zcela jiném oboru, který rozjela se svým manželem a sestrou. Podnikatelka Monika […]
Mimořádné vydání magazínu Forbes Life letos bude vaším nejlepším společníkem nejen na pláži. Připravili jsme pro vás výběr nejlepších šéfkuchařů Česka a ve velkém rozhovoru jsme vyzpovídali jednoho z nich – osminásobného obhajitele michelinské hvězdy Oldřicha Sahajdáka. Vypravili jsme se do Itálie za Čechem Ondřejem Sturcem, na jehož gelato chodí i nároční Italové, a do Slovinska za Anou Roš, […]
Cibule, jedna z nejprostších, ale zároveň nejdůležitějších surovin nejen evropské gastronomie. V dnešním spíše návodu než receptu vám popíši, jak jednoduše vyrobit květy z červené cibule, které ozdobí vaše menu.
A protože s cibulí všeho druhu se dá doslova kouzlit, připravte si také klasickou cibulačku, sýrový sendvič, voňavý olej nebo překvapivý cibulový dip.
Na 3 květy potřebujete:
Postup
Cibule, jedna z nejprostších, ale zároveň nejdůležitějších surovin nejen evropské gastronomie. V dnešním spíše návodu než receptu vám popíši, jak jednoduše vyrobit květy z červené cibule, které ozdobí vaše menu. A protože s cibulí všeho druhu se dá doslova kouzlit, připravte si také klasickou cibulačku, sýrový sendvič, voňavý olej nebo překvapivý cibulový dip. Pečené květy z červené cibule Na 3 […]
Naučte se krok za krokem, jak na efektní přílohu z obyčejných brambor.
Úplně jsem cítila, jak tloustnu, ale stálo to za to! Žloutky, smetana, stoprocentní pistáciový krém, cukr a špetka soli. Nic víc, nic míň… Dokonalá kombinace surovin a francouzsky sofistikovaná příprava dělají z tohoto dezertu luxusní lahůdku. Crème brûlée nezklame, ať už vyzkoušíte základní recept, nebo jeho variaci crème caramel. Pistáciové crème brûlée Na 3 až 4 porce potřebujete: […]
Nyní si můžete snadno ukládat články pro pozdější čtení, sledovat vybrané autory či témata nebo spravovat odběry newsletterů.
Život je bohatý – a nabídka Forbesu taky. Sledujte naše newslettery, díky nimž vám nic podstatného neunikne. A ještě budete o něco chytřejší.
Je ráno, míříte do práce a nevíte, kam dřív? Forbes Espresso je všechno, co potřebujete vědět, abyste svůj den začali chytře.
Každou středu vás provedeme světem haší, eliptických křivek, metaverz i memy psích plemen. Cryptoshot píše uznávaný expert na kryptoměny a blockchain.
Každý čtvrtek vám mixujeme Forbes Cocktail toho nejzajímavějšího z kultury a gastronomie – aby byl váš víkend bohatý. Cheers!
To nejlepší za uplynulý týden podle šéfredaktora Zdravka Krstanova.
Děkujeme za registraci a nastavení vašeho profilu. Můžete se pustit do čtení – teď, teď, prostě teď!