Simona Kijonková, její životní příběh a největší ženský byznysový úspěch v české historii vyprávěný způsobem, který jste ještě nikde nečetli. Provázeli jsme ji na její cestě kolem světa, kterou si nadělila v rámci sabatiklu po úspěšném exitu ze skupiny Packeta. Dubnový Forbes přinese i téměř padesát stran o největších českých advokátních kancelářích a jejich nejvlivnějších právnických esech. Kteří advokáti stáli za nejprestižnějšími […]
Mimořádné vydání magazínu Forbes Life letos bude vaším nejlepším společníkem nejen na pláži. Připravili jsme pro vás výběr nejlepších šéfkuchařů Česka a ve velkém rozhovoru jsme vyzpovídali jednoho z nich – osminásobného obhajitele michelinské hvězdy Oldřicha Sahajdáka. Vypravili jsme se do Itálie za Čechem Ondřejem Sturcem, na jehož gelato chodí i nároční Italové, a do Slovinska za Anou Roš, […]
Temná podoba a nádherná sezamová vůně sladké dezertní polévky je příjemným zpestřením všedních dní i netradičním překvapením pro vaše hosty.
K vytvoření polévky oblíbené především ve východoasijských zemích vám postačí pár ingrediencí a jistě potěší i její rychlá příprava. Podává se tradičně jako dezert po jídle, pochutnáte si na ní však i k snídani nebo kdykoli během dne. Vyzkoušet ji můžete také ve spojení s rýžovými koulemi Tang Yuan, které jsem vám již představila ve sladké zázvorové polévce.
Na 4 porce potřebujete:
K podávání podle chuti:
Postup
Tipy & triky
Východoasijský dezert překvapí temnou barvou i bohatou chutí.
Není omeleta jako omeleta. Italská frittata vám svou vláčností učaruje
Tofu je lehce stravitelné a výživově bohaté (přesvědčit vás o tom mohla již tofíčka zabalená v tortille), avšak v samotné chuti vcelku nevýrazné. Pokud mu však dopřejete odpočinek v lahodné marinádě a zdravou formu trojobalu, opečením v troubě se vám pak odmění neskutečně lahodnou až oříškovou chutí. Je příjemně křupavé a s lehkým salátkem i sladkou chilli omáčkou chutná naprosto famózně. Během chvíle tak vykouzlíte […]
Nyní si můžete snadno ukládat články pro pozdější čtení, sledovat vybrané autory či témata nebo spravovat odběry newsletterů.
Život je bohatý – a nabídka Forbesu taky. Sledujte naše newslettery, díky nimž vám nic podstatného neunikne. A ještě budete o něco chytřejší.
Je ráno, míříte do práce a nevíte, kam dřív? Forbes Espresso je všechno, co potřebujete vědět, abyste svůj den začali chytře.
Každou středu vás provedeme světem haší, eliptických křivek, metaverz i memy psích plemen. Cryptoshot píše uznávaný expert na kryptoměny a blockchain.
Každý čtvrtek vám mixujeme Forbes Cocktail toho nejzajímavějšího z kultury a gastronomie – aby byl váš víkend bohatý. Cheers!
To nejlepší za uplynulý týden podle šéfredaktora Zdravka Krstanova.
Děkujeme za registraci a nastavení vašeho profilu. Můžete se pustit do čtení – teď, teď, prostě teď!