Simona Kijonková, její životní příběh a největší ženský byznysový úspěch v české historii vyprávěný způsobem, který jste ještě nikde nečetli. Provázeli jsme ji na její cestě kolem světa, kterou si nadělila v rámci sabatiklu po úspěšném exitu ze skupiny Packeta. Dubnový Forbes přinese i téměř padesát stran o největších českých advokátních kancelářích a jejich nejvlivnějších právnických esech. Kteří advokáti stáli za nejprestižnějšími […]
Mimořádné vydání magazínu Forbes Life letos bude vaším nejlepším společníkem nejen na pláži. Připravili jsme pro vás výběr nejlepších šéfkuchařů Česka a ve velkém rozhovoru jsme vyzpovídali jednoho z nich – osminásobného obhajitele michelinské hvězdy Oldřicha Sahajdáka. Vypravili jsme se do Itálie za Čechem Ondřejem Sturcem, na jehož gelato chodí i nároční Italové, a do Slovinska za Anou Roš, […]
Jedlé kaštany si můžete vychutnat i bez návštěvy vánočních trhů a popálených prstů při jejich vylupování. Je to trochu podvod, ale v sezoně koupíte (i na Rohlíku a Košíku) kaštany už oloupané a předvařené. Veškerou další práci za vás při výrobě kaštanové pěny odvede mixér a vám tak zbude víc času na jiné podzimní radovánky.
Jedlé kaštany si můžete vychutnat i bez návštěvy vánočních trhů a popálených prstů při jejich vylupování. Je to trochu podvod, ale v sezoně koupíte (i na Rohlíku a Košíku) kaštany už oloupané a předvařené. Veškerou další práci za vás při výrobě kaštanové pěny odvede mixér a vám tak zbude víc času na jiné podzimní radovánky. Snadná kaštanová pěna s čokoládou Na 5 porcí potřebujete: Postup
První máj – lásky čas. Ale také povinností a běžných starostí, takže se může snadno stát, že na nějakou romantiku v tom spěchu zapomeneme. Last minute pěna z bílé čokolády vám nicméně pomůže na vše ostatní zapomenout a vychutnat si chvíli klidu se sladkým dezertem a vaší milou, milým či druhou porcí onoho sladkého dezertu. Život je totiž sladký v jakémkoli počtu! […]
Lahodná omáčka podobná boloňské a hlavně jídlo, jež milují i děti, které jinak téměř nic jiného nejí. Je plné čerstvých surovin i zeleniny, nenáročné na přípravu a ideální na vaření ve velkém.
Vychutnejte si požitkářské menu kombinující čerstvé exotické i české jarní ovoce, zeleninu a bylinky. Svěží menu s avokádem v těstíčku na předkrm, bůčkem a chřestem jako hlavní chod a mangem s kešu drobenkou na závěr pro vás vymyslel šéfkuchař Jan Kaplan. Pokud jste někdy ochutnali čerstvé mango nebo avokádo v místě jejich sklizně, nejspíš jste zjistili, že jste celý svůj dosavadní život žili […]
Nyní si můžete snadno ukládat články pro pozdější čtení, sledovat vybrané autory či témata nebo spravovat odběry newsletterů.
Život je bohatý – a nabídka Forbesu taky. Sledujte naše newslettery, díky nimž vám nic podstatného neunikne. A ještě budete o něco chytřejší.
Je ráno, míříte do práce a nevíte, kam dřív? Forbes Espresso je všechno, co potřebujete vědět, abyste svůj den začali chytře.
Každou středu vás provedeme světem haší, eliptických křivek, metaverz i memy psích plemen. Cryptoshot píše uznávaný expert na kryptoměny a blockchain.
Každý čtvrtek vám mixujeme Forbes Cocktail toho nejzajímavějšího z kultury a gastronomie – aby byl váš víkend bohatý. Cheers!
To nejlepší za uplynulý týden podle šéfredaktora Zdravka Krstanova.
Děkujeme za registraci a nastavení vašeho profilu. Můžete se pustit do čtení – teď, teď, prostě teď!