Rodiny a jednorožci. Květnové číslo Forbesu přináší tradiční žebříček 200 největších českých rodinných firem, kde spolu podnikají dvě a více generací. Jejich fascinující příběhy zabírají v novém vydání více než sto stran! Je toho tady ale mnohem víc. Představíme vám unikátní příběh třetího českého jednorožce Mews a jeho zakladatele Richarda Valtra. „Každá česká firma by měla mít ambice ovládnout Evropu,“ vypráví […]
Mimořádné vydání magazínu Forbes Life letos bude vaším nejlepším společníkem nejen na pláži. Připravili jsme pro vás výběr nejlepších šéfkuchařů Česka a ve velkém rozhovoru jsme vyzpovídali jednoho z nich – osminásobného obhajitele michelinské hvězdy Oldřicha Sahajdáka. Vypravili jsme se do Itálie za Čechem Ondřejem Sturcem, na jehož gelato chodí i nároční Italové, a do Slovinska za Anou Roš, […]
Upečte si perfektně šťavnatá jehněčí kolínka v silné omáčce z vína a kořenové zeleniny, jídlo pak odlehčete šťouchanými bramborami se špenátem a medvědím česnekem a radujte se z přicházejícího jara s námi!
Jehněčí kolínko s kořenovou zeleninou a vínem & špenátové pyré s medvědím česnekem
Upečte si perfektně šťavnatá jehněčí kolínka v silné omáčce z vína a kořenové zeleniny, jídlo pak odlehčete šťouchanými bramborami se špenátem a medvědím česnekem a radujte se z přicházejícího jara s námi! Jehněčí kolínko s kořenovou zeleninou a vínem & špenátové pyré s medvědím česnekem Na 4 porce potřebujete: Na bramborové pyré se špenátem: Postup
Pokud v zelinářství (nebo na Rohlíku…) narazíte na rané zelí, okamžitě do něj jděte. Je krásně jemné, křehké a plné vitaminů, které vám teď na jaře udělají dobře. Nejlepší je za syrova v podobě zdravého, ale sytého salátu s další jarní zeleninou a vejci. Salát z raného zelí s ředkvičkami a vejci Na 6 porcí potřebujete: Postup Tipy & triky
Řízky jsou nedělní klasika, kterou chce každý jíst, ale málokdo chystat. Pomozte si trikem s citronovou marinádou, která maso parádně zkřehčí a ještě vám ulehčí práci se zdlouhavým trojobalem.
Nejjednodušší domácí pizza je ta na plechu, do které se můžete pustit i v případě, že si v kuchyni jinak moc nevěříte nebo vám asistují děti.
Nyní si můžete snadno ukládat články pro pozdější čtení, sledovat vybrané autory či témata nebo spravovat odběry newsletterů.
Život je bohatý – a nabídka Forbesu taky. Sledujte naše newslettery, díky nimž vám nic podstatného neunikne. A ještě budete o něco chytřejší.
Je ráno, míříte do práce a nevíte, kam dřív? Forbes Espresso je všechno, co potřebujete vědět, abyste svůj den začali chytře.
Každou středu vás provedeme světem haší, eliptických křivek, metaverz i memy psích plemen. Cryptoshot píše uznávaný expert na kryptoměny a blockchain.
Každý čtvrtek vám mixujeme Forbes Cocktail toho nejzajímavějšího z kultury a gastronomie – aby byl váš víkend bohatý. Cheers!
To nejlepší za uplynulý týden podle šéfredaktora Zdravka Krstanova.
Děkujeme za registraci a nastavení vašeho profilu. Můžete se pustit do čtení – teď, teď, prostě teď!