Březnové číslo Forbesu je plné podnikatelů. A dokonce EY podnikatelů roku! Vítěz letošního ročníku Sotirios Zavalianis, příběh jeho i všech dalších finalistů a spousta další silné podnikatelské inspirace. Velká porce je jí rovnou na titulní straně: Ondřeje Kaniu celý život všichni podceňují. Po úspěchu ve školství si ale myslí na další velký zářez. Tentokrát jím má být fotbal. A řekne […]
Mimořádné vydání magazínu Forbes Life letos bude vaším nejlepším společníkem nejen na pláži. Připravili jsme pro vás výběr nejlepších šéfkuchařů Česka a ve velkém rozhovoru jsme vyzpovídali jednoho z nich – osminásobného obhajitele michelinské hvězdy Oldřicha Sahajdáka. Vypravili jsme se do Itálie za Čechem Ondřejem Sturcem, na jehož gelato chodí i nároční Italové, a do Slovinska za Anou Roš, […]
Obrácené koláče mě baví, protože jsou většinou rychle hotové, použijete do nich dost čerstvého ovoce a ještě poměrně dobře vypadají. Zásadní je dodat vrstvě ovoce po upečení lesk – tedy potřít ji medem, rozehřátou zavařeninou nebo dobrým sirupem. V tomto případě by se hodil zázvorový, datlový nebo jablečný, protože sladké letní hrušky doplňuji voňavým kořením, brusinkami v amarettu a ořechy.
Obrácené koláče mě baví, protože jsou většinou rychle hotové, použijete do nich dost čerstvého ovoce a ještě poměrně dobře vypadají. Zásadní je dodat vrstvě ovoce po upečení lesk – tedy potřít ji medem, rozehřátou zavařeninou nebo dobrým sirupem. V tomto případě by se hodil zázvorový, datlový nebo jablečný, protože sladké letní hrušky doplňuji voňavým kořením, brusinkami v amarettu a ořechy. […]
Nehledejte dál, veškeré dobroty, které tyto Velikonoce potřebujete upéct, uvařit, umíchat a jinak vykouzlit, najdete v tomto článku. Vybrala jsem pro vás 22 našich oblíbených a poctivě ověřených receptů na ten nejlepší mazanec, vajíčkovou pomazánku, nádivku či jehněčí, abyste letošní Velikonoce oslavili bez stresu a přitom gurmánsky. Eggcelentní předkrmy Základní surovina každých Velikonoc je jasná: vajíčka! Naložte je, naplňte nebo […]
Velikonoční nádivka plná čerstvých bylinek a vajec je skvělým způsobem, jak i z lehce oschlého pečiva vykouzlit bezvadné jarní jídlo. Pokud vás neláká tradiční nálož uzeného, upečte ji bez masa. O bílkoviny a uzenou chuť se v tomto případě postarají mandle a uzený tempeh. Velikonoční vegetariánská nádivka s uzeným tempehem a mandlemi Na formu o průměru 24 cm potřebujete: Můžete přidat: Postup Tipy & triky:
Věděli jste, že zdravé karotenoidy se nejlépe vstřebávají po tepelné úpravě a v kombinaci s tukem? Tedy například ve formě koláče? Nemáte zač.
Nyní si můžete snadno ukládat články pro pozdější čtení, sledovat vybrané autory či témata nebo spravovat odběry newsletterů.
Život je bohatý – a nabídka Forbesu taky. Sledujte naše newslettery, díky nimž vám nic podstatného neunikne. A ještě budete o něco chytřejší.
Je ráno, míříte do práce a nevíte, kam dřív? Forbes Espresso je všechno, co potřebujete vědět, abyste svůj den začali chytře.
Každou středu vás provedeme světem haší, eliptických křivek, metaverz i memy psích plemen. Cryptoshot píše uznávaný expert na kryptoměny a blockchain.
Každý čtvrtek vám mixujeme Forbes Cocktail toho nejzajímavějšího z kultury a gastronomie – aby byl váš víkend bohatý. Cheers!
To nejlepší za uplynulý týden podle šéfredaktora Zdravka Krstanova.
Děkujeme za registraci a nastavení vašeho profilu. Můžete se pustit do čtení – teď, teď, prostě teď!