Mariah Carey zní z rádií už dobré dva měsíce, ale pustit se do vánočního pečení úplně stačí až teď. Inspirujte se osvědčenými recepty z Forbes kuchyně a sepište si, do čeho všeho se chcete letos pustit, ať suroviny nakoupíte při jednom. Ještě si ale upřímně řekněte, jestli vůbec bude ve vašich silách vše sníst – není nic smutnějšího než pak pracně upečené cukroví koncem ledna likvidovat.
Doplňte tekutiny!
Co si budeme povídat, četná rodinná setkání jsou mnohdy vypjatější, než si před svátky malujeme. Vánoční pohodě můžete jít trochu naproti určitou dávkou alkoholu podávanou inkriminovaným osobám, případně pro potřeby totální paralýzy daným jedincům rovnou preventivně naservírujte legendární vánoční „polévku“ našeho šéfredaktora Petra Šimůnka.
To nejlepší cukroví
Takhle, to nejlepší cukroví pekla zpravidla vždycky maminka, nicméně pokud chcete osvěžit rodinný repertoár (nebo jste zjistili, že babička dává do lineckého rostlinný tuk…), máme pro vás několik skvostných druhů, které jsou námi poctivě ozkoušené, ochutnané a schválené.
Mezi kaprem a cukrovím…
Cukrovím pečící šílenství samozřejmě nekončí, ještě je třeba vánočka (nebo její snadnější alternativa), ovocný chlebíček a možná nějaký dezert na Štědrý večer… I pro takové případy máme nápady!